Edinstvene zgodbe oblikovanja miznih podnožij

Izdelki VOGA Design so zasnovani tako, da spodbujajo ustvarjalnost, raznolikost in edinstvenost. S tehničnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami izpolnjujemo vaše želje z našimi sistemskimi rešitvami, postavljenimi kot osnova za nadaljnji razvoj in izziv za oblikovalce, arhitekte in pohištveno industrijo. Raznolikost različnih profilov, oblik nog in skoraj neomejena paleta barv vam ponuja prazen list papirja, ki ga lahko napolnite s svojo domišljijo.

Vsi modeli so ustvarjeni kot sistemi (tudi če bi radi sami oblikovali noge, povsem od začetka), ki omogočajo sestavljanje, dvojna delovna omizja, poravnavo v vrsto, kotne rešitve itd.

V primerjavi z drugimi podobnimi rešitvami so izdelki VOGA Design razstavljeni in jih je mogoče dostaviti v majhnih pakiranjih. Patentiran način pritrditve daje nogam izjemno stabilnost in moč. Montaža je uporabniku prijazna in zelo natančna. Vijaki so nameščeni na mestih, ki niso vidna zunanjim pogledom.

4 oblikovalski sistemi, ∞ modelov pohištvenih nog za pisarniške, jedilniške, konferenčne in vse druge mize.

Predstavljeni sistemi služijo kot izhodišča in kot predogled končnega videza.

  • Sistem BIG je zasnovan za nestandardne dimenzije in teže miznih plošč, tudi za zelo velike in težke plošče.
  • Sistem AIR ponuja minimalističen videz in je zasnovan za tanke in lahke mizne plošče. Noge so poravnane s širino mize, kar ustvarja občutek lebdenja.
  • Sistem HIDE ima skriti sistem pritrditve, pri katerem od zunaj niso vidni nobeni vijaki. Za boljši optični učinek je zasnova namenjena za tanjše in lažje mizne plošče.
  • Sistem MIX predstavlja različna mizna podnožja, ki jim je skupno, da samostojno nosijo posamezno mizno ploščo, v določenih primerih pa jih je mogoče nadgraditi v kombinirana mizna podnožja.
Obiščite voga-design.com