VOGA Izdelki


Sistemi v VOGI predstavljajo skupino nog z določenim povezovalnim elementom, ki omogoča trdno in stabilno vez. Vsak sistem vam ponuja možnost ustvarjanja različnih kombinacij (kotne, podaljšane in bench mize, nastavljivi povezovalni elementi, rešitve za organizacijo kablov, posebna držala, dodatki in drugo).

  • Izbor po uporabi

  • Izbor po tipu noge

  • Izbor po kovinskem profilu

Sistem HIDE

je narejen tako, da omogoča uporabo tankih miznih plošč debeline 10 mm in več. Dva vzdolžnika, ki med seboj povezujeta nogi, tvorita trdno in stabilno povezavo različnih konfiguracij. Na voljo je več različnih modelov nog.

Odkrijte več

Sistem VEZNIK

je oblikovan za mizne plošče debeline 24 mm in več. Vezniki, ki med seboj povezujejo noge, omogočajo trdno in stabilno vez, istočasno pa tudi odlaganje kablov v veznik.

Odkrijte več

Sistem EDGE

vam zagotavlja stabilno podporo za mizne plošče debeline 10 mm in več. Med mizno ploščo in miznim podnožjem je distanca, ki daje občutek lebdenja mizne plošče.

Odkrijte več

Sistem KOTA

Noge KOTA so narejene iz kvadratnega profila 80 x 80 mm ali iz okroglega profila fi 80 mm, ki skupaj z vzdolžnimi povezovalnimi profili tvorijo stabilno, estetsko podnožje za večje mizne plošče. Noge imajo možnost nivelacije.

Odkrijte več

Sistem SOLO

Noge SOLO so narejene iz kvadratnih in okroglih železnih cevi. Primerne so za mize v otroških sobah.

Odkrijte več

Sistem HRBET

Noge se med seboj povezujejo s hrbtno ploščo mize. Skupaj tvorijo stabilno in trdno mizno konstrukcijo. Z uporabo nog ste lahko dimenzijsko zelo prilagodljivi, saj hrbet izdelate sami glede na dolžino mize. V sistemu HRBET lahko naredite raznolike in moderne mizne postavitve.

Odkrijte več

Sistem AIR – AA

Sistem AIR

nudi minimalističen videz in je zasnovan za tanke ter lahke mizne plošče. Noge so poravnane s širino mizne plošče.

Odkrijte več

Sistem BIG – B-A

Sistem BIG

je zasnovan za nestandardne dimenzije in težo miznih plošč. Zasnovan je za ekstremne dolžine in širine ter nadpovprečne teže miznih plošč.

Odkrijte več

Samostojne noge

so narejene iz profilov različnih presekov in so ekonomična rešitev za mizne plošče debeline 25 mm in več.

Odkrijte več

Samostojna podnožja

Ekonomična rešitev za različne vrste miz. Lahko so uporabljena sama ali v kombinaciji odvisno od velikosti mizne plošče. Popolna rešitev za gostinstvo.

Odkrijte več

ELTIPLA 2

ELTIPLA

sledi globalnim ergonomskim trendom pri opremljanju delovnega mesta. Omogoča višinsko nastavljivost delovne mize v sedečem ali stoječem položaju.

Odkrijte več

Prenos kataloga


Vse naše izdelke si lahko ogledate tudi v preglednem 96-stranskem PDF katalogu, ki ga prenesete tukaj.

Katalog izdelkov