Nahajate se tukaj

Podjetje

Podjetje VOGA

Podjetje Voga je specializirano za izdelavo kovinskih elementov za pohištveno industrijo. Ukvarjamo se s projektiranjem in oblikovanjem novih proizvodov oziroma pohištvenih sistemov.

Podjetje VOGA s ponosom in zadovoljstvom praznuje 28. obletnico svojega delovanja! Ponosni smo na 28 let svojega dela, izkušenj, partnerskega odnosa s svojimi kupci, s katerimi smo poskušali vedno delovati tako, da smo s skupnimi močmi našli optimalno rešitev za problem, s katerim so nas soočili. Verjamemo, da se na naših izdelkih odraža naša zavezanost aktualnemu dizajnu, pametnim in racionalnim tehničnim rešitvam, ter da se kupci lahko v popolnosti zanesejo na dogovorjene roke izdelave in na dogovorjeno ter priznano kakovost.

Naše podjetje se odlikuje po dobrem servisu, saj smo pripravljeni zadovoljiti tudi vaše individualne želje, ki se pojavljajo ob opremljanju prostorov. Na internetni strani predstavljamo nekatere možnosti, ki jih nudijo naši proizvodi ter opis tehničnih podatkov, ki jih proizvajalci pohištva potrebujejo za načrtovanje in naročanje našega blaga.


Podjetje VOGA si pridržuje vse pravice do morebitnih sprememb in izboljšav izdelkov predstavljenih na teh spletnih straneh.

VOGA, d.o.o.
podjetje za proizvodnjo in inženiring
Industrijska 5, SI-1290 Grosuplje

> Zemljevid

Tel. (01) 7866 140
Fax (01) 7866 145
E-naslov: voga@voga.si
Spletna stran: www.voga.si

ID za DDV: SI12984809
TRR pri SKB banki:
SI56 0310 8100 9793 667