Nahajate se tukaj

Lift Bed

VOGA LIFT BED (dvižna postelja) je namenjena majhnim sobam oz. stanovanjem z malo funkcionalnega prostora (garsonjere, enosobna stanovanja, kabineti), saj pripomore k večnamenski izrabi tlorisnih površin. Postelja pod stropom omogoča največjo možno funkcijo malih prostorov.

VOGA LIFT BED omogoči na nekaj kvadratnih metrih prostora urejen multi-funkcijski prostor (dnevni prostor + jedilnico + spalnico + kabinet oz. domačo pisarno). Električni mehanizem s pritiskom na gumb dvigne posteljo do stropa, v skrajnih pozicijah pa elektromagnetna stikala mehansko varovanje premikanje dvižne postelje in s tem zagotavljamo maksimalno varnost izdelka. Največja prednost dvižne postelje je v tem, da postavljenega pohištva pod dvižno posteljo ni potrebno umikati. VOGA LIFT BED omogoča v času njene ne-uporabe dodaten prostor, ki je v malih stanovanjih vedno dobrodošel.

VOGA LIFT BED je skratka nepogrešljiv del opreme sodobnih malih stanovanjskih enot. Primerna je tudi za otroške sobe in manjše prostore (sobe za goste), v katerih občasno uporabljamo pomožno ležišče.

VOGA Lift Bed

Lift Bed

ART. 31116