Nahajate se tukaj

Novosti

 • STEBER BOMA IRON

  Predstavljamo vam nove kovinske stebre IRON BOMA (samostojna podnožja). Proizvodi so že na voljo in jih lahko naročate iz programa samostojnih podnožij (BOMA).

  Za več informacij se obrnite na komercialo VOGA.

  Column BOMA IRON
 • Dvižna postelja Voga Lift Bed

  Predstavljamo nov izdelek – VOGA LIFT BED. Dvižna postelja je namenjena majhnim sobam oz. stanovanjem z malo funkcionalnega prostora (garsonjere, enosobna stanovanja, kabineti), saj pripomore k večnamenski izrabi tlorisnih površin. Postelja pod stropom omogoča največjo možno funkcijo malih prostorov.

  VOGA LIFT BED (dvižna postelja) omogoči na nekaj kvadratnih metrih prostora urejen multi-funkcijski prostor (dnevni prostor + jedilnico + spalnico + kabinet oz. domačo pisarno). Električni mehanizem s pritiskom na gumb dvigne posteljo do stropa, v skrajnih pozicijah pa elektromagnetna stikala mehansko varovanje premikanje dvižne postelje in s tem zagotavljamo maksimalno varnost izdelka. Največja prednost dvižne postelje je v tem, da postavljenega pohištva pod dvižno posteljo ni potrebno umikati. Postelja na stropu omogoča v času njene ne-uporabe dodaten prostor, ki je v malih stanovanjih vedno dobrodošel.

  VOGA LIFT BED je skratka nepogrešljiv del opreme sodobnih malih stanovanjskih enot. Dvižna postelja je primerna tudi za otroške sobe, manjše prostore (sobe za goste), v katerih občasno uporabljamo pomožno ležišče.

  Nasvet: Idealna višina stropa za montažo dvižne postelje je 2,40 m ali več.

  Več informacij na produktni strani VOGA LIFT BED.

 • Obešalo Hanger

  Predstavljamo vam enojna in dvojna obešala HANGER za sistem WALL.

  Produkt je primeren za opremo trgovin in prezentacijskih prostorov (salonov, ipd...)

  Površina: beli cink

  VOGA Wall Hanger
 • Nastavljivo podnožje LIFT

  Predstavljamo novo kovinsko podnožje LIFT z možnostjo brezstopenjskega uravnavanja višine (od 440 mm do 740 mm). Višinsko nastavljivo podnožje se uravnava s pomočjo hidravličnega cilindra, ki je vgrajen v stebru. Brezstopenjska nastavitev višine podnožja se uravnava z ročnim zaklepom – ročko. Priporočljiva dimenzija mizne plošče do premera 800 mm. Podnožje je namenjeno za mize, pri katerih je enostavno uravnavanje višine potrebno glede na trenutno namembnost oz. uporabo (npr. iz klubske višine v jedilno višino).

  Več informacij na produktni strani LIFT.

  Lift
 • Podnožje TERRA INOX

  Predstavljamo novo samostojno podnožje TERRA v INOX preobleki. Za standardni krožnik Ø500 iz programa TERRA je namenjena nova INOX probleka, steber Ø80 je v celoti iz nerjaveče pločevine. Nosilna plošča - standard iz programa TERRA.

  Šifre novih artiklov se nahajajo v programu samostojnih podnožij (TERRA). Podnožje je namenjeno za notranjo uporabo.

  TERRA INOX